Oksecuvette, Black Angus til 2 personer (Udsolgt)

 
ca. 1 kilo oksecuvette med garniture, valgfri sauce og dagens kartofler til kun 269,- per kuvert.

ca. 1 kilo oksecuvette med garniture, valgfri sauce og dagens kartofler til kun 269,- per kuvert.

AUSTRALSK OKSECUVETTE

med garniture, dagens kartofler og en valgfri sauce til kun 249 kr | Nem og enkel aftensmad for 2 personer, lige til at pakke ud og servere.

Vi hos Maku mener, at mad skal smage godt, det skal være præsentabelt og ikke desto mindre, skal prisen være god. Vores Australske oksecuvette er utrolig smagfuld, lækker og ikke mindst, prisvenlig.

Den kan deles af to personer eller en enkel, hvis man skulle være ekstraordinær sulten.

Du får cirka 1 kilo (skær selv) oksecuvette med garniture, rødvinssauce og dagens kartofler til kun 249,- per kuvert.


LÆKKER FROKOST SANDWICH

Oksecuvette er bestemt også velegnet til madparken - brug resterne til en lækker og utrolig simple sandwich med bl.a. hjemmelavet pesto og bøffelmozzarella.

 

Ingredienser til Sandwich med oksecuvette

  • Baguette (Alternativ rugbrød)

  • Bøffelmozzarella

  • Mayonnaise

  • Babysalat

  • Tomat og agurk

  • Hjemmelavet pesto

  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Rist baguetten i en brødrister eller på en varm stegepande.

  2. Smør baguetten med mayonnaise.

  3. Skyl salaten, tomaten og agurken.

  4. Skær tomat, agurk og bøffelmozzarella og skiver.

  5. Fordel salaten, tomaterne, agurkerne på baguetten.

  6. Dryp den ønskede mængde pesto, hæld salt og friskkværnet peber på baguetten.

  7. Luk sandwichen og velbekomme.

Ingredienser til hjemmelavet pesto

  • Olivenolie

  • Pinjekerner

  • Pillet hvidløg

  • Fintrevet parmesanost

  • Fint salt

  • Friske basilikumblade

Fremgangsmåde

  1. Rist pinjekerne på en varm stegeplade til de er gyldenbrune.

  2. Kom olivenolie, de ristede pinjeker, hvidløg, fintrevet parmesanost og salt i en blender. (Stavblender kan også benyttes)

  3. Blend det hele ved den langsomste hastighed i omkring 1 minut.

  4. Tilsæt basilikumblade og blend videre ved langsomste hastighed, til du har den ønskede konsistens.

  5. Smag til og stil den herefter i køleskabet.