Mortensaften med andesteg og æblekage
En gammel tradition der får familien samlet om spisebordet, spækket med hygge, og ikke mindst den gode andesteg - Mortensaften!
MORTENS AFTEN I HUSET
Når der nævnes andesteg og æblekage, så ved man at mortensaften er lige på trapperne. For inden længe fejrer vi den traditionsrige aften “Mortensaften”, og servere den obligatoriske to-retters menu med bl.a. saftig andesteg, den helt perfekte brune sovs og brunede og hvide kartofler.
Bring familien sammen og book bord på Maku til en aften spækket med hygge, glæde og ikke mindst det gode fællesselskab. Fortrækker i hellere at være hjemme, klare vi også mortensaftensmenuen som take-away.
HOVEDRET: KLASSISKE ANDESTEG MED SVESKER, ÆBLER, HERTIL BRUNE OG HVIDE KARTOFLER, BRUN SAUCE OG RØDKÅL.
DESSERT: TRADITIONEL ÆBLEKAGE SOM I DE GODE GAMLE DAGE.
Reserver bord her på siden via reservations modulet for neden.
ELLER BESTIL SOM TAKE-AWAY
Du har også muligheden for at bestille mortensaftensmenuen som take-away, så du ikke behøver at stå for madlavningen selv. Overlad forberedelserne til os, varm den i ovnen og klar til servering på ingen tid - mindre forberedelse og mere tid til familien!
Bestillingen kan sendes til os enten via e-mail eller ved at ringe ned til restauranten på tlf.: 26498543