Vi savner stemningen fra jer, der er med til at gøre Maku noget helt specielt!
Read MoreVi har netop fået det første parti højreb hjem og lagt i skabet. På stående fod arbejder enzymerne i kødet med bindevævet, så kødet bliver exceptionelt mørt – og jo længere tid det venter, desto bedre bliver det!
Read MoreSom mange af Jer allerede har lagt mærke til, arbejdes der på højtryk med udbygningen - arbejdet med hele front-facaden går efter planen, og på nuværende tidspunkt er der ingen forhindringer. Men som en erfaren software udvikler ved jeg, det kun handler om tid, før vi støder ind på vores første forhindring.
Read MoreSom mange af Jer allerede har lagt mærke til, arbejdes der på højtryk med udbygningen - arbejdet med hele front-facaden går efter planen, og på nuværende tidspunkt er der ingen forhindringer. Men som en erfaren software udvikler ved jeg, det kun handler om tid, før vi støder ind på vores første forhindring.
Read MoreI ny og næ for man besøg af madanmeldere – og denne gang fik vi tilbage i september, besøg af Danmarks Bedste Bøfsandwich (også kendt som De Brune Ridere)…
Read MoreDer findes intet bedre i verden, end den stemning som I, og vi er med til at sprede ud i lokalerne hos Maku…
Read More