“Når der nævnes andesteg og æblekage, så ved man, at mortensaften er lige på trapperne. En gammel tradition der får familien samlet om spisebordet, spækket med hygge, og ikke mindst den gode andesteg…”
Read MoreNyheder
Er du til burger, så snyd ikke dig selv for at prøve den nye “"Scottish” burger med hjemmesyltede rødløg i whiskey og masser af sprødstegt bacon!
Read MoreVi savner stemningen fra jer, der er med til at gøre Maku noget helt specielt!
Read MoreDet skal ikke være nogen hemmelighed, at vi skal tænke ”Ud af boksen” og komme med alternativer til jer, både så vi kan overleve krisen, men samtidig give Jer en god ydelse.
Read MoreKunne det ikke være lækkert, hvis du kunne slippe for madlavningen på lørdag, men i stedet overlade det til os?
Read MoreAustralsk Oksecuvette med garniture, dagens kartofler og en valgfri sauce til kun 269 kr.
Vi hos Maku mener, at mad skal smage godt, det skal være præsentabelt og ikke desto mindre, skal prisen være god. Vores Australske oksecuvette er utrolig smagfuld, lækker og ikke mindst, prisvenlig.
Read MoreEfter Statsminister Mette Frederiksens seneste pressemøde - betyder det for os, at vi kun holder åbent for Take-Away!
Read MoreVi søger en erfaren kok, der er kreativ og idérig, som har lyst til at være en vigtig del af teamet i køkkenet. Vi har meget travlt og leder lige nu efter en dygtig kok til vores restaurant på Liselejevej i Liseleje.
Read MoreVi har netop fået det første parti højreb hjem og lagt i skabet. På stående fod arbejder enzymerne i kødet med bindevævet, så kødet bliver exceptionelt mørt – og jo længere tid det venter, desto bedre bliver det!
Read MoreSom mange af Jer allerede har lagt mærke til, arbejdes der på højtryk med udbygningen - arbejdet med hele front-facaden går efter planen, og på nuværende tidspunkt er der ingen forhindringer. Men som en erfaren software udvikler ved jeg, det kun handler om tid, før vi støder ind på vores første forhindring.
Read MoreSom mange af Jer allerede har lagt mærke til, arbejdes der på højtryk med udbygningen - arbejdet med hele front-facaden går efter planen, og på nuværende tidspunkt er der ingen forhindringer. Men som en erfaren software udvikler ved jeg, det kun handler om tid, før vi støder ind på vores første forhindring.
Read MoreI ny og næ for man besøg af madanmeldere – og denne gang fik vi tilbage i september, besøg af Danmarks Bedste Bøfsandwich (også kendt som De Brune Ridere)…
Read MoreEr du åben overfor nye udfordringer og nyder kundekontakt? Kan du holde hovedet koldt i travle situationer med et stort smil? Maku er under udvikling, og vi søger lige nu erfarne, faglærte eller ufaglærte tjenere til at blive en del af familien Maku!
Read MoreVi søger en erfaren kok, der er kreativ og idérig, som har lyst til at være en vigtig del af teamet i køkkenet. Vi har meget travlt og leder lige nu efter en dygtig kok til vores restaurant på Liselejevej i Liseleje.
Read MoreDer findes intet bedre i verden, end den stemning som I, og vi er med til at sprede ud i lokalerne hos Maku…
Read More